MIFID

De Markets in Financial Instruments Directive is de Europese richtlijn die beleggingsondernemingen reguleert. Ik kan helpen om geheel te voldoen aan deze richtlijn; zorgen dat u over de juiste vergunning beschikt, dat uw bedrijfsvoering voldoet aan de relevante regelgeving en bijvoorbeeld assisteren bij bestuurdersmeldingen (personentoetsingen) aan de AFM of bij aanvragen van een verklaring van geen bezwaar voor DNB. Verder kan ik ook ondersteuning bieden bij vergunningaanvragen mbt MICAR.

AIFMD

De Alternative Investment Fund Managers Directive (AIFMD) reguleert beheerders van beleggingsinstellingen. Ik kan u adviseren over uw bedrijfsvoering zodat u voldoet aan deze Europese richtlijn, ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld het melden van nieuwe beleggingsinstellingen bij de AFM of assisteren bij het aanvragen van de juiste vergunning. Verder kan ik ook vergunningaanvragen inzake het aanbieden van beleggingsobjecten begeleiden. 

UCITSD

De Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities Directive (UCITSD) is de Europese richtlijn waar beheerders van icbe’s aan moeten voldoen. Deze richtlijn ken ik goed en ik kan u dus helpen om een vergunning voor het beheren van icbe’s te verkrijgen van de AFM, maar ook bijvoorbeeld om een Europees Paspoort te verkrijgen om uw icbe in een andere lidstaat aan te mogen bieden. 

Benieuwd naar wat ik voor u kan doen? Neem dan contact op